Épület és berendezés-automatika

Mérnökeink és technikus kollégáink átfogó és teljes körű tudása az épületgépészet terén hozzájárul az ETASET – épület automatikai rendszereinek magas hatékonysági szintjéhez.

A hatékony épület automatikai vagy berendezés-irányító rendszer kialakítása magas szintű tudást és tapasztalatot igényel az épület- és vezérléstechnika minden területén. Több mint 15 éve foglalkozunk integrált automatikai rendszerek kivitelezésével, melyek lehetővé teszik, hogy átfogó képet kapjunk az épület és a különféle folyamatok működéséről és hatékonyságáról.

Az ETASET mérnökei, berendezései és vezérlőszoftverei nem csak a funkcionális szabályozástechnika követelményeit veszi figyelembe, hanem szem előtt tartják a különféle igényeket, úgy mint hidraulikus, termo-dinamikus, szezonálisan váltakozó és üzemi követelményeket, kezelési-, regisztrálási-, és optimalizálási feladatokat.

Az ETASET-automatika rendszereket az egyedi igényeknek megfelelően tervezzük meg a komplex létesítmény-, ill. energiagazdálkodási rendszerekhez. A rendszereinkhez egyéb szabályzókkal kommunikációképesek, hálózatba köthetőek, és különböző bus-rendszereket támogatva összekapcsolható akár adatbank rendszerekkel is. Valamennyi megszokott kommunikációs csatornát támogat, igényeknek megfelelően elérhető intranet vagy internet hálózaton, GPRS-HSDPA hálózaton, megjeleníthető offline vagy online üzemmódban kliensként vagy apps alkalmazások segítségével.

Legyen szó irodaházról, áruházról, sportlétesítményről, húsipari üzemről, nyersanyag- vagy feldolgozóiparról: az ETASET automatika kielégíti igényeit.

Kiváló minőségű alkatrészeket építünk össze – szigorú nemzetközi előírásoknak megfelelő minőségbiztosítási kritériumok alapján – komplett kapcsoló- és vezérlőberendezéssé. Nagy precizitású, hibamentesen működő berendezéseket gyártunk, az olyan kritikus folyamatokhoz is, mint ami az élelmiszeripari hűtő-és feldolgozó üzemek vezérléséhez szükséges. Az automatika rendszer szokványos vezérlési feladatai mellett különösen nagy hangsúlyt fektetünk az energia visszanyerésre. Ezen folyamatok fejlesztésével kollégáink szüntelen foglalkoznak, így az efféle alkalmazások cégünk kínálatának alapvető elemeit képezik.

A berendezések üzembe helyezésekor minden esetben alapos vizsgálatot végzünk a tervezett és a produkált eredmények között, ezzel is elősegítve a következő lépésként elvégzendő optimalizálási folyamatokat.

Profitáljon Ön is az automatizálás területén szerzett sokéves tapasztalatunkból!